V
scroll
Ligging header

Ligging

Een uitstekende ligging voor groei

De ligging van Westwing Tower zorgt ervoor dat u sneller nieuwe klanten en medewerkers aantrekt. Het is dan ook een echte facilitator voor ondernemingen met groeiambities. De toren wordt immers de blikvanger van Westwing Park, de eerste keuze voor wie op zoek is naar een centrale ligging in West-Vlaanderen.

In het hart van West-Vlaanderen

Westwing Park is al sinds jaar en dag een populaire uitvalsbasis voor ondernemingen die zich in West-Vlaanderen vestigen. De redenen daarachter hoeven we niet ver te zoeken. Het park bevindt zich namelijk op een vlot bereikbare ligging, centraal in de provincie op de as Kortrijk-Brugge. Het vormt samen met de nieuwe ziekenhuiscampus AZ Delta de toegangspoort tot Roeselare, het kloppend hart van West-Vlaanderen.

steden

0:30
Kortrijk
0:30
Brugge
0:30
Gent
1:00
Rijsel
1:10
Brussel
2:15
Parijs
2:30
London

luchthavens

0:30
Wevelgem
0:30
Oostende
0:30
Zaventem
1:00
Rijsel
1:10
Charleroi

stations

0:30
Roeselare
1:00
Rijsel
2:00
Parijs
2:30
London

Roeselare, het economische heartland

Roeselare is één van de snelst groeiende centrumsteden van het land. Samen met Izegem vormt deze agglomeratie het hart van de Midden-West-Vlaamse regio, die bekend staat om zijn uitzonderlijke economische dynamiek.

De doorgedreven business-attitude maakt deze regio tot het economische ‘heartland’ van West-Vlaanderen waar belangrijke bedrijven hun roots hebben, zoals Vandemoortele, Roularta Media Group, Sioen, Ardo, d’Arta, Soubry, Modular, Delta Light, Poco Loco, etc. Het is ook de regio van zogenaamde ‘hidden champions’ zoals Skyline Communications, Dovy, Desotec, Mulder Natural Foods, ...

AZ Delta

Mercure hotel / restaurant

R-Plaza

Station

Centrum

Sterrebos

Vlotte bereikbaarheid

Slimme ondernemers kiezen voor een vlotte bereikbaarheid. Westwing Park is de eerste keuze voor wie op zoek is naar een centrale ligging in West-Vlaanderen. Het business park ligt midden op de belangrijke verkeersas E403-A17. Deze as verbindt de provincie van Kortrijk over Brugge, tot in Knokke. Het is dan ook geen toeval dat bedrijven voor wie de locatie van strategisch belang is zich hier vestigden: de regionale televisie WTV-Focus, politiezone RIHO, de nieuwe campus AZ Delta, …

Elke minuut in de file is een verloren minuut. Westwing Park geniet van een perfecte ontsluiting voor wagen, fiets en bus in een regio waar files nog altijd de uitzondering zijn.

Parking

Fietsroute

Bushalte

Taxistop

Station

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info