V
scroll
Contact header

Contact

Een vraag? Wij beantwoorden ze met plezier

Ready for take-off?

Maatschappelijke zetel

Westwing Tower is een realisatie van Cennini Holding en Steenoven. U kan ons bereiken via onderstaande gegevens of via het contactformulier op deze pagina:

Westwing Tower
Kwadestraat 15 1A bus 51
8800 Roeselare
E info@westwingtower.be
Steenoven: +32 (0)51 25 00 36
Cennini holding: +32 (0)51 26 39 39

Contacteer ons

Een ruimte kopen of huren? 100 m², 200 m² of misschien zelfs 2000 m²? Vul het onderstaande contactformulier in, we staan klaar om u te helpen.

Een project in goede handen

Steenoven is een betrouwbare, solide projectontwikkelaar met bijna 30 jaar ervaring, gespecialiseerd in residentieel en commercieel vastgoed. Hun ontwikkelingen zijn steeds gebouwd op een stevig fundament van 4 pijlers: een unieke ligging, een boeiende mix van functies, tijdloze architectuur en een bewuste focus op leef- en werkkwaliteit. In het verleden realiseerden ze al enkele spraakmakende business centers, waaronder BCB in Brugge en 17West in Waregem.

Cennini Holding vertegenwoordigt de activiteiten van de familie Leo Claeys. Met wortels die teruggaan tot 1906 is de familie al meer dan 100 jaar actief in het Vlaamse ondernemingsleven. Vandaag zet de vierde generatie de traditie voort binnen de family office Cennini Holding. Westwing Park vormt sinds 2007 de kern van de immo-activiteiten van de familie. Het toegewijde management door de familie resulteerde in een positief imago en een sterke bezettingsgraad. Een traditie die ook in de toekomst wordt verder gezet!

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info